Terug

Volg Vandaag Inside

Sportminister Conny Helder denkt nog na over dragen OneLove-band in Qatar

Sportminister Conny Helder denkt nog na over dragen OneLove-band in Qatar

23 nov 2022, 19:10

Sportminister Conny Helder overweegt een OneLove-band te dragen tijdens de derde groepswedstrijd van het Nederlands elftal in Qatar. "Het idee achter de One Love-campagne, namelijk verbinding en inclusie, ondersteun ik van harte. Wat ik ga aantrekken moet ik nog bezien", laat ze via haar woordvoerder weten.

Helder gaat als sportminister naar Qatar om het Nederlands elftal aan te moedigen, maar gaat daarnaast - namens het kabinet - in gesprek over de mensenrechten en de arbeidsomstandigheden.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Nancy Faeser, droeg woensdag de OneLoveband, tijdens de eerste wedstrijd van het Duitse elftal op het WK.

Helder vliegt volgende week maandagavond naar Qatar en komt woensdag terug. Ze is dan dinsdag bij de wedstrijd van Oranje tegen Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.