Terug

Volg Vandaag Inside

Spookrijder schudt met 300 kilometer per uur 41 politiewagens af in Duitsland

Spookrijder schudt met 300 kilometer per uur 41 politiewagens af in Duitsland

21 jan 2023, 21:20

De Duitse politie heeft zaterdag vroeg in de ochtend een grootscheepse achtervolging ingezet op een sportauto die op de snelweg tegen het verkeer in reed. De spookrijder reed in de buurt van Stuttgart met snelheden tot 300 kilometer per uur om de politie te ontvluchten, maar dat is hem uiteindelijk niet gelukt.

De chauffeur zou zijn omgedraaid toen hij op een file stuitte en reed dus op de verkeerde weghelft terug in de richting van Stuttgart. De politie maakte jacht op de auto, maar raakte die regelmatig kwijt omdat de bestuurder zo hard reed. Een politiehelikopter vond de sportauto uiteindelijk toen de spookrijder van de snelweg was gegaan en was uitgestapt. De chauffeur vluchtte te voet verder, maar kon niet aan de politie ontkomen.

Naast de helikopter zijn in totaal 41 politieauto's ingezet bij de achtervolging. De sportauto is in beslag genomen en de politie zoekt nu uit wie de bestuurder is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.