Terug

Volg Vandaag Inside

'Spits van Rangers racistisch beledigd door fans Celtic'

'Spits van Rangers racistisch beledigd door fans Celtic'

31 dec 2019, 08:45

De Colombiaanse aanvaller Alfredo Morelos is volgens zijn club Rangers racistisch beledigd tijdens de beladen stadsderby tegen Celtic. "We rekenen op maatregelen, zodat de daders geïdentificeerd kunnen worden", laat de club weten.

Morelos werd zondag in blessuretijd van het duel met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. Vervolgens liet de spits zich zo uitdagen door supporters van de thuisclub dat hij met een handgebaar duidelijk maakte dat hij de kelen van sommige fans wel wilde doorsnijden.

"Wij hebben dat gebaar naar onze fans gezien", reageert Celtic. "Maar we weten verder van niets. Als we een melding zouden ontvangen dat Morelos racistisch is bejegend, dan zouden we zoiets zeker gaan onderzoeken."

Rangers won de uitwedstrijd met 2-1 en vierde de eerste zege op Celtic Park in ruim negen jaar. Celtic is nog wel koploper, met een voorsprong van 2 punten op Rangers dat een duel minder heeft gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.