Terug

Volg Vandaag Inside

'Spelersgroep Ajax vraagt om wijziging'

'Spelersgroep Ajax vraagt om wijziging'

26 aug 2019, 17:12

Aankomende woensdag speelt Ajax het cruciale Champions League Play-Off duel tegen APOEL Nicosia in de Johan Cruijff Arena. Een toegangsbewijs tot de groepsfase van het lucratieve toernooi staat op het spel. Na het 0-0 gelijkspel van vorige week in Nicosia is er nog veel werk aan de winkel voor de ploeg van Erik ten Hag.

Niets minder dan een overwinnig zal voor Ajax voldoende zijn om te mogen deelnemen aan de Champions League. Echter kampt het team van Ten Hag voorafgaand aan het duel met de nodige blessures. Zo viel Quincy Promes twee weken geleden geblesseerd uit tegen VVV-Venlo en raakte Donny van de Beek vrijdag op de training geblesseerd aan zijn hamstring. Daarnaast kan Ten Hag niet beschikken over Mazraoui, die met rood van het veld werd gestuurd in Nicosia.

De Telegraaf meldde maandagochtend het volgende: 'Vanuit de spelersgroep van Ajax klinkt een steeds hardere roep om Daley Blind van het middenveld af te halen en weer in het hart van de verdediging te zetten.' Verder schrijft de ochtendkrant: 'Hoewel de instabiliteit op het Amsterdamse middenrif nog het minst aan de Oranje-international en Donny van de Beek, maar meer aan Razvan Marin en/of Noussair Mazraoui viel toe te schrijven, is de gedachte om hem (Blind) een linie te laten zakken geen gekke. Het huidige, zoekende Ajax heeft handvatten nodig.'

En dus zal het voor Ten Hag puzzelen worden om zijn opstelling vorm te geven. 'Volhard Ten Hag in zijn eerdere keuzes of kiest hij voor een opstelling, waar de spelers zich prettiger in zeggen te voelen?'

Jan ontleedt Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'

Jan ontleed Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'
2:01
Jan ontleed Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.