Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers en staf Southampton doen boete na 0-9 nederlaag

Spelers en staf Southampton doen boete na 0-9 nederlaag

28 okt 2019, 14:07

Alle spelers en stafleden van Southampton hebben boete gedaan voor de ontluisterende thuisnederlaag afgelopen vrijdag tegen Leicester City (0-9). Zij hebben hun salaris voor die rampzalige dag gezamenlijk overgemaakt naar het liefdadigheidsfonds van de club. Op die manier hopen de voetballers en begeleiders de boosheid bij de achterban over de wanprestatie in eigen stadion een beetje in te dammen.

Trainer Ralph Hasenhüttl bood eerder al zijn verontschuldigingen aan voor de grootste thuisnederlaag in de geschiedenis van de Engelse Premier League. "Ik bied mijn excuses aan voor de wanvertoning van mijn ploeg. Dit mag ons niet overkomen", zei de Oostenrijker. "Als we zo spelen, hebben we geen kans om in de hoogste klasse te blijven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.