Terug

Volg Vandaag Inside

Speeltijd lonkt voor herstellende Bergwijn na blessure Son

Speeltijd lonkt voor herstellende Bergwijn na blessure Son

7 jan 2022, 18:20

Trainer Antonio Conte van Tottenham Hotspur verwacht dat hij snel weer kan beschikken over Steven Bergwijn. De Nederlandse international is herstellende van een blessure aan een kuit, die hij in december opliep. 'Het gaat goed,' zei de Italiaan. 'Volgens de medische staf staat hij snel weer op het veld.'

Conte noemde dat bijzonder goed nieuws, mede omdat hij voorlopig niet kan beschikken over Son Heung-min. De Zuid-Koreaanse aanvaller heeft last van een spierblessure. Volgens Conte kan de sterspeler van Spurs minstens twee weken niet meedoen. Voor Bergwijn betekent dit dat hij waarschijnlijk de kans krijgt om zich te laten zien aan de Italiaanse oefenmeester. Sinds de komst van Conte heeft de Oranje-international nog niet veel minuten gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.