Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta verlengt contract van Henk Fraser tot medio 2024

Sparta verlengt contract van Henk Fraser tot medio 2024

22 juni 2021, 16:25

Sparta Rotterdam heeft het contract van coach Henk Fraser met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2024. De Eredivisieclub wil met het vroegtijdige verlenging duidelijk maken dat de afgelopen drie seizoenen met Fraser (54) de stijgende lijn is ingezet.

"Voorop staat uiteraard dat we niet anders dan tevreden kunnen zijn over de prestaties van de laatste drie jaar", zegt technisch directeur Henk van Stee. "Eigenlijk hebben we boven verwachting gepresteerd. Met een promotie in 2019, een elfde plaats in 2020 en een achtste plaats afgelopen seizoen, met zelfs deelname aan de play-offs voor Europees voetbal, konden we niet meer krijgen."

Oud-profvoetballer Fraser zegt het enorm naar zijn zin te hebben bij Sparta. "Ik werk met goede en prettige mensen om mij heen, we zijn achter de schermen bezig om de selectie verder te versterken. Hoewel we pas een paar dagen bezig zijn met de voorbereiding, kan ik niet wachten om in augustus weer wedstrijden te coachen op een vol Kasteel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.