Terug

Volg Vandaag Inside

'Sparta Rotterdam in gesprek met Ron Jans'

'Sparta Rotterdam in gesprek met Ron Jans'

20 juni 2023, 12:12

Sparta is in gesprek met Ron Jans, melden bronnen aan ESPN. De Rotterdammers zijn op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Maurice Steijn naar Ajax.

In die zoektocht naar een nieuwe coach praat Sparta met Ron Jans. De 64-jarige trainer maakte enkele maanden geleden bekend na drie jaar te vertrekken bij FC Twente. Hij sloot het seizoen af met het winnen van de play-offs, waardoor Twente zich plaatste voor de voorronde van de Conference League.

Jans zou mogelijk het gat kunnen opvullen dat Maurice Steijn bij Sparta heeft achtergelaten. Hij is de nieuwe trainer van Ajax, na een uitstekend seizoen in Rotterdam: onder leiding van Steijn eindigde Sparta dit seizoen als zesde in de Eredivisie en haalden de Rotterdammers de finale van de play-offs om Europees voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.