Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta huurt Piroe seizoen van PSV

Sparta huurt Piroe seizoen van PSV

22 aug 2019, 12:30

Sparta Rotterdam huurt aanvaller Joël Piroe tot het einde van het seizoen van PSV. De Kasteelclub heeft daarvoor een akkoord bereikt met de club uit Eindhoven.

Piroe verruilde in 2014 de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van PSV. Sinds 2016 komt hij uit voor Jong PSV. "Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Joël al bijna 50 competitiewedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal met Jong PSV", zegt technisch manager Henk van Stee over de 20-jarige aanvaller. "Daarin heeft hij laten zien dat hij scorend vermogen heeft en met zijn komst naar Het Kasteel vergroten we de concurrentie en mogelijkheden in onze aanval. Voor zowel Joël, PSV als Sparta is het goed dat hij ervaring opdoet in de eredivisie bij ons."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.