Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta en Heracles scoren niet op het Kasteel

Sparta en Heracles scoren niet op het Kasteel

8 dec 2019, 19:44

Sparta en Heracles Almelo hebben in Rotterdam in een weinig verheffend duel met 0-0 gelijkgespeeld. Vorig seizoen leverde het onderlinge duel op het Kasteel nog zeven doelpunten op (2-5).

Heracles moest het in de slotfase met een man minder doen, omdat Joey Konings met rood werd weggestuurd. Hij raakte Jurgen Mattheij ongelukkig in zijn gezicht.

Topscorer Cyriel Dessers bleef zodoende op elf doelpunten staan. De Belgische spits van Heracles, die zondag zijn 25e verjaardag vierde, werd zaterdagavond achterhaald door Donyell Malen van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.