Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse media melden positief nieuws over Ronald Koeman

Spaanse media melden positief nieuws over Ronald Koeman

30 sep 2021, 15:45

Volgens Spaanse media mag Ronald Koeman voorlopig nog aanblijven als trainer van FC Barcelona. De positie van de Nederlander wankelt al enige tijd. Woensdag leed zijn ploeg de tweede nederlaag in de Champions League. Na de 3-0-nederlaag bij Benfica staat Barcelona laatste in de groep met 0 punten. Dat leidde tot nachtelijk overleg waarna onder andere de kranten Sport en Marca op basis van bronnen binnen de club melden dat Koeman nog niet is ontslagen.

Volgens de Spaanse media duurde het crisisberaad tot 4 uur in de nacht. Daar zou besloten zijn dat Koeman de ploeg in ieder geval leidt tot na het topduel met Atlético Madrid van zaterdag. Daar zit Koeman overigens vanwege een schorsing niet op de bank.

Koeman (58) won het afgelopen seizoen de Spaanse beker, niet genoeg om de beleidsbepalers tevreden te stellen. In de zomer raakte hij onder meer sterspeler Lionel Messi kwijt omdat de door financiële problemen geteisterde club diens salaris niet kon betalen. In de competitie kwam Barcelona tot nu toe tot drie zeges en drie gelijke spelen. Het eerste Champions League-duel werd in Camp Nou kansloos verloren van Bayern München (0-3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.