Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer ziet nieuwe Ronaldo in Rashford

Solskjaer ziet nieuwe Ronaldo in Rashford

10 dec 2019, 14:05

Coach Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United geeft wel heel hoog op van aanvaller Marcus Rashford. De Noorse trainer meent dat Rashford zo goed kan worden als Cristiano Ronaldo. "Je kunt ze makkelijk met elkaar vergelijken. Ze hebben dezelfde vaardigheden, lichaamsbouw en instelling. Die jongen heeft alles in zich om een absolute topspeler te worden", aldus Solskjaer.

Rashord (22) verkeert ontegenzeglijk in de vorm van zijn leven. Hij werd voorgaande seizoenen nogal eens een gebrek aan koelbloedigheid verweten, maar onder Solskjaer is hij dit seizoen messcherp. De Engelse international scoort bij de vleet; hij maakte afgelopen zaterdag nog de winnende goal voor United in de stadsderby met Manchester City (2-1).

"Marcus wordt alleen maar beter. Zolang hij maar positief blijft en er goed op let om voor het doel te komen bij kansen. Dan zal hij blijven scoren", aldus de Noorse manager van de ploeg, die donderdag tegen AZ speelt in de Europa League.

VIDEO - Wim analyseert Ronaldo: 'Het wordt wat minder'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.