Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer: 'Manchester United is op de goede weg'

Solskjaer: 'Manchester United is op de goede weg'

11 dec 2019, 15:16

Overwinningen op Manchester City en Tottenham Hotspur bewijzen dat Manchester United na een moeilijke start van het seizoen op de goede weg is. Dat zei coach Ole Gunnar Solksjaer, een dag voor de ontmoeting op Old Trafford in de Europa League met AZ.

"We hebben een moeilijke fase gekend, mede door te veel blessures en een gebrek aan de juiste vorm", zegt Solksjaer. "Twijfels echter zijn er nooit geweest. We wisten dat we goed bezig waren en iedereen die ziet hoe de jongens dagelijks trainen kan dat bevestigen. Alleen moet het bewijs geleverd worden met resultaten in de wedstrijden."

Inmiddels is Manchester United vijf duels op rij zonder nederlaag in de nationale competitie, met als resultaat de vijfde plaats in de Premier League. De wedstrijd tegen AZ is van wat minder belang. Beide clubs zijn al geplaatst voor de volgende fase van het toernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.