Terug

Volg Vandaag Inside

'Sofyan Amrabat hard op weg naar Liverpool'

'Sofyan Amrabat hard op weg naar Liverpool'

16 aug 2023, 20:09

Sofyan Amrabat is hard op weg naar Liverpool, verzekeren bronnen aan het Algemeen Dagblad. De club van trainer Jürgen Klopp onderhandelt op dit moment met Fiorentina en met Amrabat zelf.

Liverpool behoorde tot voor kort niet tot de concreet geïnteresseerden, in tegenstelling tot Manchester United en Atlético Madrid. Ook Bayern München en FC Barcelona hadden Amrabat op de korrel. Toch lijkt Liverpool, waar onder meer Virgil van Dijk en Cody Gakpo onder contract staan, zijn volgende club te worden.

Amrabat maakte afgelopen winter indruk op het WK in Qatar bij Marokko, dat de halve finale bereikte. Sindsdien was er veel interesse voor de 26-jarige middenvelder, die bij Fiorentina nog een contract heeft tot medio 2024. Amrabat speelde ook voor FC Utrecht, Feyenoord, Club Brugge en Hellas Verona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.