Terug

Volg Vandaag Inside

Slot voor tweede keer op rij trainer van het jaar in Eredivisie

Slot voor tweede keer op rij trainer van het jaar in Eredivisie

26 juni 2023, 15:38

Arne Slot heeft na het winnen van de landstitel met Feyenoord voor de tweede keer de Rinus Michels Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan de beste trainer van het vorige Eredivisie-seizoen.

Slot is de tweede trainer die het lukt om de prijs twee keer achter elkaar te winnen. Eerder deed Erik ten Hag dat al in 2019 en 2021, in 2020 werd de prijs niet uitgereikt vanwege corona. Andere kanshebbers voor de editie van dit jaar waren Pascal Jansen (AZ), Joseph Oosting (RKC), Ron Jans (FC Twente) en Maurice Steijn (Sparta).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.