Terug

Volg Vandaag Inside

Seuntjens verlaat VVV met pijn in het hart

Seuntjens verlaat VVV met pijn in het hart

11 apr 2019, 17:58

Ralf Seuntjens heeft bij VVV-Venlo zijn afscheid aangekondigd. De aanvallend ingestelde middenvelder wil na vier contractjaren bij de Limburgse club een ander avontuur aangaan. De directie van de eredivisieclub deed diverse pogingen om de 29-jarige Brabander te laten bijtekenen, maar slaagde daar niet in. VVV zal op een later moment nog op ,,gepaste wijze'' afscheid van hem nemen.

,,Na vier prachtige jaren heb ik besloten om geen nieuw contract te tekenen bij deze mooie club'', liet Seuntjens weten. ,,Ik heb de leeftijd waarop ik nog één keer een nieuwe stap in mijn carrière kan maken. Met pijn in het hart heb ik besloten hiervoor te kiezen. Met een vriendenploeg hebben we geweldige resultaten neergezet, maar niets kan voor altijd blijven duren. Daarom heb ik besloten ondanks het goede gevoel een andere keus te maken.''

Het is nog niet bekend waar Seuntjens na dit seizoen gaat voetballen.

Dennis op pad met Ralf Seuntjens: 'Allemaal moffen in Venlo'

Dennis op pad met Ralf Seuntjens: 'Allemaal moffen in Venlo'
11:21
Dennis op pad met Ralf Seuntjens: 'Allemaal moffen in Venlo'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.