Terug

Volg Vandaag Inside

Emotionele Agüero kondigt voetbalpensioen aan vanwege hartproblemen

Emotionele Agüero kondigt voetbalpensioen aan vanwege hartproblemen

15 dec 2021, 12:24

Sergio Agüero van Barcelona stopt per direct met voetballen. Dat heeft de spits, die in de zomer overkwam van Manchester City, woensdag in Spanje laten weten. De 33-jarige speler beëindigt zijn succesvolle loopbaan om medische redenen.

'Het is heel moeilijk voor mij, maar ik heb er vrede mee', aldus de geëmotioneerde Argentijn op een speciaal belegde bijeenkomst bij Barcelona. 'Het is mooi geweest, ik wil wat mijn gezondheid betreft geen onnodige risico's nemen.'

Agüero kreeg eind oktober in de thuiswedstrijd tegen Alavés te maken met hartproblemen. In het ziekenhuis werd een hartritmestoornis geconstateerd, iets waar hij als tiener ook al eens last van had gehad. Tijdens zijn loopbaan heeft hij er nooit last van gehad, maar tegen Alavés kwamen de problemen aan het licht doordat de spits duizelig werd en last kreeg van z'n borst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.