Terug

Volg Vandaag Inside

Sem Steijn toont zondag geen genade voor vader Maurice: 'Wij zijn niet minder dan Ajax'

Sem Steijn toont zondag geen genade voor vader Maurice: 'Wij zijn niet minder dan Ajax'

15 sep 2023, 11:01

Sem Steijn neemt het dit weekend met FC Twente op tegen Ajax. Een bijzondere wedstrijd voor de middenvelder, aangezien zijn vader Maurice sinds dit seizoen hoofdtrainer is van de Amsterdammers: “Ik hoop dat mijn vader het heel goed gaat doen met Ajax, maar deze wedstrijd is een ander verhaal”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Het is niet voor het eerst dat vader en zoon elkaar treffen in de Eredivisie. Vorig jaar troffen zij elkaar al in de wedstrijden tussen FC Twente en Sparta Rotterdam. ”Het is nu iets moeilijker, omdat het vorig jaar heel goed met hem ging bij Sparta. Mijn motivatie zal er niet minder om zijn, maar ik had hem nu ook liever na een betere reeks getroffen. Waar ik vooral benieuwd naar ben, is of Ajax genoeg kwaliteit heeft om mee te doen voor de titel. Ook omdat de nieuwe spelers zo laat zijn gehaald. Eigenlijk begint de voorbereiding daar nu pas”, aldus de middenvelder.

Tot slot spreekt Steijn zijn wensen voor aankomende zondag uit. “Ik hoop gewoon dat mijn vader het heel goed gaat doen met Ajax, maar deze wedstrijd is een ander verhaal. Wij willen de punten in Enschede houden. Wij zitten in een lekkere fase. Daar draait het minder. We zijn op dit moment niet minder dan Ajax. Dan moet hij daarna alles maar winnen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.