Terug

Volg Vandaag Inside

'Sebastian Szymański speelt ook volgend seizoen bij Feyenoord'

'Sebastian Szymański speelt ook volgend seizoen bij Feyenoord'

7 juni 2023, 12:07

Feyenoord en Dinamo Moskou zijn eruit: Sebastian Szymański blijft voor nog een seizoen in Rotterdam-Zuid, meldt 1908.nl. Zelf was de Poolse middenvelder al persoonlijk akkoord met Feyenoord.

Szymański krijgt dus wat hij wil, en daar komt ook nog eens bij dat hij komend seizoen de Champions League in zal gaan met de Rotterdammers. Het enige dat nog ontbreekt, is een officiële handtekening, maar die zal er binnenkort gaan komen.

De FIFA maakte vorige maand bekend dat voetballers die onder contract staan bij een club uit Rusland of Oekraïne ook komend seizoen weer bij een club in een ander land mogen spelen. De FIFA neemt deze maatregel vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Feyenoord gebruikt deze maatregel dus om Szymański langer aan de club te binden.

Szymański was dit seizoen in dienst van Feyenoord in veertig officiële wedstrijden goed voor negen doelpunten en vier assists. Ook was hij afgelopen winter op het WK in Qatar actief voor het Poolse nationale elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.