Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder onzeker over toekomst Ihattaren: 'Laatste tijd geen contact gehad'

Schreuder onzeker over toekomst Ihattaren: 'Laatste tijd geen contact gehad'

23 juli 2022, 13:29

Alfred Schreuder weet niet wanneer Mohamed Ihattaren weer terugkeert bij de selectie van Ajax, zo vertelt de trainer van de Amsterdammers tegenover het Algemeen Dagblad. De huurling van Juventus ontbreekt de laatste weken bij de regerend landskampioen.

Ihattaren was de grote smaakmaker van het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Oldenzaal blonk de behendige buitenspeler in meerdere duels uit, maar de laatste weken ontbreekt Ihattaren om onduidelijke redenen. In de officiële verklaring van Ajax staat dat de aanvaller gewoonweg 'niet fit' is, toch lijkt er meer aan de hand. Volgens De Telegraaf wordt de oud-PSV'er namelijk bedreigd.

'Het enige dat ik weet, is dat de club contact met hem heeft', vertelt Schreuder, die eerder al bij Ihattaren thuis op bezoek kwam. 'Dat heb ik gedaan omdat ik bij een jongen met zijn voorgeschiedenis de thuissituatie ook interessant vind. Ik heb zijn moeder, zus en vriendin leren kennen. Nu was hij niet fit genoeg om mee te gaan.'

Schreuder gaat ervan uit Ihattaren terugkeert bij de Amsterdammers, alleen kan hij niet zeggen wanneer. 'Dat weet ik echt niet, maar we gaan er met z’n allen van uit en hopen van wel. Het is een cliché, maar je weet nooit wat er gebeurt in het leven. Hij heeft van Ajax een trainingsprogramma voor thuis gekregen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.