Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder gaat met Hoffenheim niet naar Oktoberfest

Schreuder gaat met Hoffenheim niet naar Oktoberfest

4 okt 2019, 19:10

Hoffenheim-trainer Alfred Schreuder gaat niet naar het Oktoberfest. De coach van de Bundesliga-club bereidt zijn ploeg voor op de uitwedstrijd bij Bayern München van zaterdag, maar vertrekt alleen met sportieve ambities naar München.

"We gaan niet naar het Oktoberfest", zei Schreuder. "Ik heb ook helemaal geen lederhose." Schreuder zei wel kansen te zien tegen Bayern, dat deze week indruk maakte in de Champions League met een 7-2-zege op Tottenham Hotspur.

Schreuder kan een succesje gebruiken met Hoffenheim. De club staat slechts twaalfde en heeft pas vijf punten uit zes wedstrijden. Tegenstander Bayern is de koploper met veertien punten. De trainer van Hoffenheim kreeg vrijdag steun van sportdirecteur Alexander Rosen. "We hebben tijd nodig en die hebben we", zei Rosen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.