Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder gaat ervan uit in januari nog trainer van Ajax te zijn

Schreuder gaat ervan uit in januari nog trainer van Ajax te zijn

12 nov 2022, 21:21

Alfred Schreuder gaat ervan uit dat hij in januari, als de Eredivisie wordt hervat, nog altijd trainer van Ajax is. Dat zei de Barnevelder zaterdag tegen ESPN, nadat hij met zijn elftal voor de derde keer op rij punten had verspeeld in de Eredivisie. De uitwedstrijd tegen FC Emmen eindigde in 3-3.

Ajax leidde bij rust nog met 3-1. "De tweede helft was voor ons een schande, onacceptabel. Dat hebben we met z'n allen niet goed gedaan", aldus Schreuder. "Vandaag was het een ander probleem dan woensdag tegen Vitesse." Ajax speelde tegen de Arnhemmers ook gelijk (2-2).

"Het leek er in de tweede helft op dat we dachten dat we er al waren", vervolgde Schreuder. "Het teamgevoel was weg, volgens mij heeft iedereen dat gezien. Sabotage wil ik het niet noemen."

Het komende WK komt voor Schreuder als geroepen. "Natuurlijk kunnen we dit nog rechttrekken", zei de coach. "We weten waar we aan begonnen zijn. Op dit moment is het pijnlijk en weten we dat het de laatste drie duels matig is. We willen ook dingen veranderen. We zullen moeten evalueren en in de spiegel kijken, met z'n allen."

Schreuder hoopt dat hij zijn selectie kan versterken. "Dat zullen we moeten bespreken, of dingen ook haalbaar zijn. Ik ga niet op namen of posities in. Ik vind dat we een impuls wel kunnen gebruiken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.