Terug

Volg Vandaag Inside

Salah komt met de schrik vrij

Salah komt met de schrik vrij

7 okt 2019, 14:09

Liverpool hoeft niet te vrezen voor een lange afwezigheid van Mohamed Salah. De enkelblessure die de Egyptische sterspeler zaterdag opliep in de slotfase van de moeizaam gewonnen competitiewedstrijd tegen Leicester City (2-1) valt mee. Volgens Sky Sports werd bij medisch onderzoek geen grote schade aangetroffen en kan Salah na de interlandperiode mogelijk al weer meedoen in de uitwedstrijd tegen Manchester United op 20 oktober.

De Egyptenaar, dit seizoen goed voor vier doelpunten in de Premier League, kreeg vlak voor tijd een stevige schop op zijn enkel van Hamza Choudhury. De middenvelder van Leicester werd 'slechts' met geel bestraft. Tot woede van manager Jürgen Klopp van Liverpool, die alleen rood gepast vond.

Salah strompelde na een blessurebehandeling van het veld en moest vervangen worden. Diep in de blessuretijd zorgde James Milner er vanaf 11 meter voor dat de 'Reds' ook hun achtste competitiewedstrijd in winst omzetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.