Terug

Volg Vandaag Inside

Saint-Étienne stuurt trainer Printant weg

Saint-Étienne stuurt trainer Printant weg

4 okt 2019, 18:52

Ghislain Printant is niet langer de trainer van de Franse club Saint-Étienne. De nummer 19 van Ligue 1 meldt dat Printant binnenkort met de clubleiding om tafel gaat om het contract te ontbinden. Het vertrek van Printant volgt een dag na het gelijkspel tegen Wolfsburg (1-1) in de Europa League.

De 58-jarige Printant volgde na vorig seizoen Jean-Louis Gasset op. Printant was toen assistent-trainer. Onder leiding van Gasset werd Saint-Étienne vorig seizoen vierde, achter Paris Saint-Germain, Lille en Olympique Lyonnais.

Saint-Étienne presteert dit seizoen ondermaats. Van de eerste acht wedstrijden in de competitie werden er slechts twee gewonnen. In de Europa League staat de club na twee duels op één punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.