Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane Knetemann zit op haar plek bij Vandaag Inside: 'Er is vanaf het begin een klik'

Roxane Knetemann zit op haar plek bij Vandaag Inside: 'Er is vanaf het begin een klik'

7 nov 2022, 16:10

Oud-wielrenster Roxane Knetemann is inmiddels niet meer weg te denken bij Vandaag Inside. Roxane zat eerst voornamelijk aan de bar, maar zit nu ook steeds vaker aan tafel. Tegenover de Wieler Revue geeft ze een interview over haar ervaringen bij Vandaag Inside.

"Sommige mensen doen er weleens neerbuigend over, maar de meesten zijn juist positief", vertelt de 35-jarige analiste. "Ik doe hier in het dorp pilates met een groepje, dat zijn allemaal vrouwen en die vinden het hartstikke leuk. Soms hoor ik wel van mijn moeder dat ze haar vragen waarom ik daar zit, maar dat wordt mij niet gevraagd", aldus Roxane, die zich op haar gemak voelt in de "mannenwereld".

"Ik zie Johan, Wilfred en René eigenlijk nooit voor de uitzending, dus het is niet dat ik heel goed met ze ben of dat ze me pamperen. Blijkbaar is er al vanaf het begin een klik", vertelt Roxane. "Ik heb een andere rol, al accepteren ze veel van me, juist door de persoon die ik ben. Ik kom uit de sport, dat is ook een mannenwereld en ik ben opgevoed in de zin van: niet zeiken, de rug rechten", concludeert de goedlachse analiste uit Alkmaar.

In september kondigde Roxane bij Vandaag Inside aan dat ze gaat trouwen. Bekijk het fragment hieronder.

Groot feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane gaat trouwen!
3:01
Groot feest in de Vandaag Inside-studio: Roxane gaat trouwen!Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.