Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo doet judoworp en maakt obsceen gebaar na 'Messi, Messi, Messi' vanaf tribunes

Ronaldo doet judoworp en maakt obsceen gebaar na 'Messi, Messi, Messi' vanaf tribunes

19 apr 2023, 11:33

Het lijkt er steeds meer op dat Cristiano Ronaldo in zijn debuutseizoen met Al-Nassr naast de titel van Saudi-Arabië gaat grijpen. De Portugese superster en zijn ploeg gingen dinsdag met 2-0 onderuit tegen Al Hilal. Oud-United spits Ighalo scoorde beide doelpunten. Ronaldo zijn rol was met een ‘bodyslam’ en een obsceen gebaar na afloop op zijn zachtst gezegd opvallend te noemen.

Door de nederlaag hebben Ronaldo en co 3 punten achterstand op leider Al-Ittihad, dat bovendien een wedstrijd minder heeft gespeeld. Nummer drie Al-Shabab kan bovendien langszij komen.

De 38-jarige Portugees beleefde sowieso geen fijne avond in het King Fahd International Stadium. Hij viel eerst op door een ‘bodyslam’ en een gele kaart.Daarna leek hij een penalty te mogen gaan nemen, maar de VAR greep in en zag geen hands binnen het strafschopgebied. Even later leek Ronaldo de aansluitingstreffer te maken, maar werd hij afgevlagd voor héél nipt buitenspel.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Na de wedstrijd kreeg de Portugese wereldster weer de inmiddels bijna traditionele ’Messi, Messi, Messi’ te horen vanaf de tribunes. Hij reageerde hier met een obsceen gebaar op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.