Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo blokkeert website wegens daling transferwaarde'

'Ronaldo blokkeert website wegens daling transferwaarde'

3 mrt 2021, 12:40

Transfermarkt.nl geeft op basis van verschillende statistieken en andere factoren waarderingen aan spelers. Cristiano Ronaldo was een jaar geleden niet tevreden over zijn transferwaarde en heeft tot de dag van vandaag de website nog steeds geblokkeerd op Instagram.

Oplettende Twitteraars ontdekten het op Instagram. Transfermarkt.nl liet namelijk zelf weten dat Ronaldo de website heeft geblokkeerd. 'We kunnen Ronaldo niet taggen in het bericht, omdat hij ons geblokkeerd heeft. Hij heeft ons gezegd niet blij te zijn met zijn transferwaarde.'

De marktwaarde van de inmiddels 36-jarige topschutter wordt op dit moment geschat op zo’n 60 miljoen euro. Een stuk minder dan eeuwige concurrent Lionel Messi, die op 80 miljoen wordt geschat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.