Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo: ’2018 was het zwaarste jaar uit mijn leven’

Ronaldo: ’2018 was het zwaarste jaar uit mijn leven’

21 aug 2019, 21:08

Cristiano Ronaldo moest een jaar geleden voor de rechter verschijnen, omdat hij de Amerikaanse Kathryn Mayorga verkracht zou hebben. Vandaag reageert de Juventus-speler voor het eerst op de zaak en de bijbehorende impact in een interview met de Portugese TV-zender TVI.

"Het doet pijn als de mensen je eer in twijfel trekken, heel veel pijn. Vooral omdat ik een grote familie heb, een vriendin en een intelligente zoon die al heel veel begrijpt. Daar voel ik mij niet goed bij. Maar nogmaals, mijn onschuld is bewezen en daar ben ik trots op. Dit was het zwaarste jaar uit mijn leven.”

Maandenlang liet Ronaldo het woord aan zijn advocaten en liet enkel weten onschuldig te zijn. Er zou volgens de voetballer wel sprake zijn geweest van seks, maar volgens hem was dit met instemming van beide. In juli dit jaar werd de zaak geseponeerd, omdat de vermeende verkrachting niet onomstotelijk bewezen kon worden.

'Ronaldo heeft haar in d'r reet geneukt!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.