Terug

Volg Vandaag Inside

Ron Jans kijkt uit naar 'degradatiekraker' tussen FC Utrecht en Ajax: 'Mooi om daar mee te spotten'

Ron Jans kijkt uit naar 'degradatiekraker' tussen FC Utrecht en Ajax: 'Mooi om daar mee te spotten'

19 okt 2023, 10:16

Aankomende zondag staat het duel tussen FC Utrecht en Ajax op het programma. Een wedstrijd tussen de nummers achttien en zestien van de Eredivisie en trainer Ron Jans vindt het alleen maar mooi om daarmee te kunnen 'spotten'.

"We hebben nu acht wedstrijden gespeeld, nog 26 te gaan. Het eerste waar ik me nu op focus is dat wij bij de winterstop bij de onderste drie plaatsen weg zijn en aansluiting vinden bij de middenmoot", zegt Jans tegenover Voetbal International. "Dat is nu het eerste. Al het andere vind ik op dit moment niet belangrijk."

Ondanks de huidige crisis bij FC Utrecht en Ajax ziet Jans het uiteindelijk wel goedkomen. "Het begint al met een degradatiekraker. Ik vind het wel mooi om daar ook mee te spotten. Ik ga ervan uit dat Ajax niet degradeert en FC Utrecht óók niet", aldus de trainer van de Domstedelingen.

De aftrap tussen FC Utrecht en Ajax is zondag om 12:15 uur in Stadion Galgenwaard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.