Terug

Volg Vandaag Inside

Roma-trainer onthult reden achter passeren Kluivert: 'Ik was niet blij met hem'

Roma-trainer onthult reden achter passeren Kluivert: 'Ik was niet blij met hem'

10 juli 2020, 19:27

Justin Kluivert ontbrak woensdag in de wedstrijdselectie van AS Roma wegens 'technische redenen'. Hierdoor werden ook meteen de transfergeruchten rond de oud-Ajacied sterker, maar Roma-trainer Paulo Fonseca onthult nu de reden achter het passeren van de buitenspeler.

Fonseca was niet blij met de instelling van Kluivert op de training. 'Ik was op de training niet blij met Kluivert voor de wedstrijd tegen Parma. Ik heb er met hem over gesproken en hem uitgelegd waarom hij er tegen Parma niet bij was. Hij heeft goed gereageerd. Vandaag en donderdag heeft hij goed getraind en voor zaterdag tegen Brescia is hij weer een optie', geeft de oefenmeester aan.

In de afgelopen weken zong in de Italiaanse media het gerucht rond dat Kluivert zou vertrekken uit de hoofdstad van Italië. Arsenal zou naar verluidt geïnteresseerd zijn in de 21-jarige aanvaller. In Londen zou volgens CalcioMercato een contract voor hem klaarliggen tot medio 2024 met een jaarsalaris van 3.5 miljoen euro per jaar.

Justin Kluivert scoorde voor AS Roma tegen Viktoria Pilzen in 2018 zijn eerste Champions League-goal. De toen 19-jarige Kluivert brak met zijn doelpunt twee Champions League-records en eerde Nouri na afloop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.