Terug

Volg Vandaag Inside

Rodgers naar Leicester, Lennon naar Celtic

Rodgers naar Leicester, Lennon naar Celtic

26 feb 2019, 21:15

LEICESTER (ANP/RTR) - Trainer Brendan Rodgers verhuist van Celtic naar Leicester City. De 46-jarige Noord-Ier heeft een contract tot medio 2022 ondertekend bij de Engelse club. De Schotse club heeft Neil Lennon, eveneens afkomstig uit Noord-Ierland, als vervanger gestrikt. Hij was tussen 2010 en 2014 ook al hoofdtrainer van Celtic.

Rodgers is de opvolger van Claude Puel. De Fransman nam afscheid van de landskampioen van 2016 na de pijnlijke nederlaag zaterdag tegen Crystal Palace (1-4).

Rodgers was bezig met zijn derde seizoen bij Celtic. Hij werd twee keer kampioen met de formatie uit Glasgow. Rodgers was eerder trainer van Watford, Reading, Swansea City en Liverpool.

Leicester staat momenteel twaalfde in de Premier League. Celtic is koploper in de Schotse competitie, met een voorsprong van acht punten op runner-up Rangers. Lennon, ex-speler van Leicester, is aangesteld tot het einde van dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.