Terug

Volg Vandaag Inside

Rode Ster twee duels achter gesloten deuren

Rode Ster twee duels achter gesloten deuren

10 aug 2018, 20:54

NYON (ANP) - Rode Ster Belgrado moet twee Europese wedstrijden achter gesloten deuren spelen. Dat heeft de UEFA besloten naar aanleiding van racistische uitlatingen van de fans in het duel met FK Sūduva uit Litouwen op 24 juli (3-0) in de tweede voorronde van de Champions League.

Door de ongeregeldheden moet Rode Ster een extra duel zonder publiek spelen, omdat er nog een voorwaardelijke straf openstond.

Rode Ster strijdt met het Slowaakse Spartak Trnava om een plek in de play-offs van de Champions League. De heenwedstrijd in Servië eindigde in 1-1.

Tevens kreeg Rode Ster een boete van 72.000 euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.