Terug

Volg Vandaag Inside

Roda JC traint de hele week besloten

Roda JC traint de hele week besloten

1 okt 2019, 12:15

Vanwege de onrust bij Roda JC heeft de club uit de Keuken Kampioen Divisie besloten om de hele week besloten te trainen. Alle trainingen van deze week vinden plaats in het Parkstad Limburg Stadion.

Roda JC is verwikkeld in een bestuurscrisis en de club wil zo snel mogelijk af van beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega, die vorige week vrijdag door supporters van de club al uit het stadion werd verwijderd.

Maandagmiddag waren meerdere media naar het stadion van Roda JC gekomen; er waren berichten dat De la Vega daar de pers te woord zou willen staan. Dat bleek niet het geval en het stadion was afgesloten. Slechts spelers voor de wedstrijd van Jong Roda tegen Jong Fortuna Sittard werden binnengelaten. Achter hen werd de deur weer op slot gedaan. Jong Roda won het duel met de provinciegenoot met 4-0.

Vrijdag wacht Roda JC de uitwedstrijd tegen Telstar.

VIDEO - Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit

Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit
2:19
Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.