Terug

Volg Vandaag Inside

Robben trekt voetbalschoenen weer even aan

Robben trekt voetbalschoenen weer even aan

7 okt 2019, 16:15

Arjen Robben trekt zondag weer even zijn voetbalschoenen aan. De 35-jarige Groninger, die afgelopen zomer een punt zette achter zijn carrière, komt in actie bij de 'testimonial' van Rafael van der Vaart in Hamburg. Heel wat oud-internationals van het Nederlands elftal hebben al toegezegd naar de Duitse stad te komen om officieel afscheid te nemen van Van der Vaart.

Zo doen onder anderen Robin van Persie, Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooij, Edwin van der Sar en John Heitinga mee. Van der Vaart besloot eind vorig jaar zijn loopbaan per direct te beëindigen. De 109-voudig international brak door bij Ajax en beleefde daarna drie mooie jaren bij Hamburger SV. Van der Vaart speelde daarna voor Real Madrid en Tottenham Hotspur en keerde in 2012 terug bij HSV. De spelmaker vocht met de roemruchte club uit Hamburg toen vooral tegen degradatie uit de Bundesliga.

De afscheidswedstrijd van Van der Vaart wordt gespeeld in het Volksparkstadion van HSV. De 36-jarige hoofdrolspeler heeft twee selecties samengesteld: Rafa's HSV Stars en Rafa's All Stars.

VIDEO - 'Van der Vaart verdient geen standbeeld'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.