Terug

Volg Vandaag Inside

Robben traint weer voorzichtig mee bij FC Groningen

Robben traint weer voorzichtig mee bij FC Groningen

19 mrt 2021, 15:47

Arjen Robben heeft de groepstraining bij FC Groningen weer voorzichtig opgepakt. Dat zei zijn trainer Danny Buijs een dag voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

"Arjen heeft weer een paar momentjes meegedaan", zei Buijs op het clubkanaal van de Groningers. "De selectie raakt weer completer. Een aantal jongens is de afgelopen week weer aangesloten. De enige twee die deze week niet hebben meegedaan zijn Jørgen Strand Larsen en Ramon Pascal Lundqvist."

De 37-jarige Robben deed op 18 oktober van vorig jaar voor het laatst mee bij de Groningers. In december, na blessures aan zijn lies en kuit, dacht de aanvaller een paar keer aan stoppen, zo bekende hij destijds. Sindsdien werkt hij hard aan zijn herstel.

Robben is er zaterdag tegen RKC nog niet bij. Ook voor clubtopscorer Strand Larsen komt dat duel te vroeg. De Noor kwam sinds 13 februari niet meer in actie.

FC Groningen is de nummer 6 van de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.