Terug

Volg Vandaag Inside

Rico Verhoeven behoudt wereldtitel bij de zwaargewichten

Rico Verhoeven behoudt wereldtitel bij de zwaargewichten

4 nov 2023, 22:57

Rico Verhoeven heeft in de Gelredome voor de elfde keer zijn wereldtitel in het zwaargewicht met succes verdedigd. Op het evenement Collision 6 van Glory in Arnhem versloeg de 34-jarige Brabander de Nederlandse Nigeriaan Tariq Osaro.

Verhoeven kwam eind 2021 voor het laatst in actie voor Glory, toen hij te sterk was voor zijn Belgische uitdager Jamal Ben Saddik. Vroeg in dit jaar zou hij zijn titel verdedigen tegen de Kroaat Antonio Plazibat, maar een knieblessure verhinderde dat. Daardoor kreeg Osaro (28) een gevecht tegen Plazibat en mocht hij zich na zijn zege interim-wereldkampioen noemen. Maar de gouden kampioensriem bleef in de Gelredome in het bezit van de 34-jarige Brabander.

Verhoeven is al sinds 2014 onafgebroken wereldkampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.