Terug

Volg Vandaag Inside

'Rennes meldt zich met verhoogd bod voor Alvarez bij Ajax'

'Rennes meldt zich met verhoogd bod voor Alvarez bij Ajax'

13 aug 2021, 20:16

Stade Rennes heeft opnieuw een bod uitgebracht op Edson Alvarez. Dat meldt De Telegraaf. Rennes hoopt al langer op de komst van de Mexicaanse middenvelder, die het afgelopen seizoen een goede indruk heeft gemaakt bij de landskampioen van Nederland.

Stade Rennes zou naar verluidt ruim twintig miljoen euro over hebben voor Alvarez. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf eerder aan dat Alvarez niet weg mag bij de Amsterdammers. De 23-jarige Mexicaan was tijdens de Gold Cup een vaste waarde in het nationale elftal van Mexico.

Het eerste bod van de Franse topclub lag rond de achttien miljoen euro. Rennes nam eerder toptalent Kamaldeen Sulemana, waar Ajax ook interesse in had, voor ruim vijftien miljoen euro over van Nordsjaelland. Alvarez heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Amsterdammers.

In de onderstaande video gaf René eerder al het advies om Alvarez direct te verkopen.

René adviseert transfer voor Ajax: 'Inpakken en wegwezen'
0:48
René adviseert transfer voor Ajax: 'Inpakken en wegwezen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.