Terug

Volg Vandaag Inside

René: 'Victoria Koblenko is zó'n deugertje, dat trek ik zó niet!'

René: 'Victoria Koblenko is zó'n deugertje, dat trek ik zó niet!'

17 okt 2023, 16:02

René van der Gijp heeft zich afgelopen weekend gestoord aan Victoria Koblenko, die te gast was bij Renze. Dat vertelde hij maandagavond bij Vandaag Inside.

"Die Victoria Koblenko is zó’n deugertje, dat trek ik zó niet," aldus René. "Ze zat bij Renze aan de bar en ze had al heel de dag zitten denken: kan ik in deze tijd nog aan een bar zitten?"

Koblenko zei afgelopen weekend bij Renze: "In deze tijden, waarin de wereld in brand staat, toch een beetje raar om aan de bar te zitten." René zag de beelden en reageerde bij Vandaag Inside: "Die wil zo graag deugen, Johan, dat is niet te harden. Echt niet te harden."

Johan reageerde: "Die heeft het een beetje hoog in de bol. Ze is al jaren niet te harden, hè?" "Ja, dat weet ik, maar het wordt steeds erger," besloot René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.