Terug

Volg Vandaag Inside

René verbaasd: 'De grootste gek uit de selectie is aanvoerder gemaakt'

René verbaasd: 'De grootste gek uit de selectie is aanvoerder gemaakt'

2 nov 2023, 09:05

René van der Gijp is niet te spreken over Michiel Kramer, die in de bekerwedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk (3-2) in een korte tijd twee harde overtredingen maakte. De spits kwam ervan af met een gele kaart.

"Dat is toch ook wat, dat je gewoon de grootste gek uit je selectie aanvoerder maakt", begon René woensdagavond in Vandaag Inside over Kramer, waarna de eerste overtreding van Kramer op Ryan Flamingo werd getoond. "Dit is absurd. Dit gaat helemaal nergens over. Hij is gewoon een halfuur te laat en probeert gewoon die klauw van die gozer te breken. Auw. Dat doe je toch niet? Kom op man. Die jongen heeft nog geluk hoor."

Vervolgens kwam de tweede charge van Kramer op Marouan Azarkan in beeld. "Dan haal je toch als trainer zo’n jongen naar de kant?", vervolgde René. "Ga je vrouw lekker vervelen. Dit slaat nergens op, echt het is waanzin", waarop Johan Derksen reageerde: "In dit geval zou ook een club kunnen zeggen: hier zijn we niet van gediend."

Uiteindelijk besloot trainer Henk Fraser om Kramer in de rust te wisselen. Hij liet zich na de wedstrijd uit over de overtredingen van Kramer. "Dat was een juiste beslissing. Of ik pissig op hem ben? We weten allemaal dat dit niet hoort, toch?. Het is iets dat we nog gaan bespreken, dat lijkt me niet meer dan logisch", aldus Fraser in de onderstaande video tegenover ESPN, waarin de overtredingen van Kramer in beeld komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.