Terug

Volg Vandaag Inside

René en Johan kraken optreden Hans Teeuwen: 'Ik vond het héél slecht!'

René en Johan kraken optreden Hans Teeuwen: 'Ik vond het héél slecht!'

17 juni 2020, 20:01

Johan bleef zaterdagavond speciaal thuis voor de coronashow van Hans Teeuwen, maar kwam bedrogen uit. Volgens de analist raakte de cabaretier kant noch wal met zijn show.

René is het roerend met zijn collega eens. 'Je zou denken dat het jongens zijn die wel streng voor zichzelf zijn in wat ze doen, dat ze er goed over nadenken', zegt René. 'Ja, je mag ook wel een beetje kritisch voor jezelf zijn', voegt Johan daar aan toe.

Johan onthult dat hij niet één keer heeft moeten glimlachen om de show van Hans Teeuwen en spreekt van een verloren avond. De analist is vernietigend over het optreden: 'Waarom doet zo'n man dat en waarom wordt dat uitgezonden?!' Lachebek René kan de woorden van Johan alleen maar beamen: 'Ik heb er ook niet om kunnen lachen, ik vond het heel slecht!'

Was er dan niks wat de mannen kon bekoren van de show? Hans Teeuwen zei één ding waar Johan zich wel in kon vinden. Volgens Hans Teeuwen moeten we humor namelijk altijd koesteren en humor is eigenlijk de hoogste vorm van kunst waarmee we alles kunnen relativeren. 'Wij hebben de hoogste vorm van kunst hier aan tafel, ja', besluit Johan.

René werd eind vorig jaar uitgeroepen tot grappigste BN'er. Zelf houdt René van flauwe humor. Hij vertelde destijds bij Radio Veronica Inside aan Wilfred wie hij de leukste cabaretiers vindt. Bekijk het fragment hieronder.

René gaat vier keer naar zelfde show Theo Maassen: ‘Hij komt op als aap’
6:57
René gaat vier keer naar zelfde show Theo Maassen: ‘Hij komt op als aap’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.