Terug

Volg Vandaag Inside

Reiziger snapt afmelding Gravenberch niet: ‘Als je naar Oranje gaat, dan doe je dat met je hart’

Reiziger snapt afmelding Gravenberch niet: ‘Als je naar Oranje gaat, dan doe je dat met je hart’

4 sep 2023, 16:23

Michael Reiziger heeft weinig begrip voor de keuze van Ryan Gravenberch om zich af te melden voor Jong Oranje. De kersverse middenvelder van Liverpool heeft bij de bondscoach aangegeven zich tijdens de interlandperiode van september te willen richten op zijn nieuwe club en zich niet beschikbaar te stellen. 

“Hij heeft ervoor gekozen om zich te concentreren op Liverpool, ik vind dat geen goede keuze, dat heb ik hem ook meegegeven”, zegt Reiziger in gesprek met ESPN. “Als je naar het Nederlands elftal gaat, dan doe je dat met je hart, en dan ga je niet kijken van ‘wat geldt voor mij op dit moment’. Als je voor het Nederlands elftal kiest, dan kies je voor het Nederlands elftal.”

Of de afmelding van Gravenberch invloed heeft op de toekomst van de middenvelder bij Jong Oranje of het grote Oranje, weet Reiziger nog niet. “Daar gaan we nog naar kijken, maar ik wil graag spelers hebben die naar me toekomen en met hun hart willen spelen voor Oranje.”

Jong Oranje begint deze week aan een nieuwe kwalificatiecyclus. Het team van Reiziger moet in een groep met Zweden, Georgië, Noord-Macedonië, Moldavië en Gibraltar kwalificatie afdwingen voor het EK 2025 in Slowakije. Jong Oranje begint vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Moldavië en speelt daarna op dinsdag uit tegen Noord-Macedonië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.