Terug

Volg Vandaag Inside

Real speelt gelijk tegen Villarreal

Real speelt gelijk tegen Villarreal

4 jan 2019, 00:27

VILLARREAL DE LOS INFANTES (ANP) - Real Madrid is de tweede helft van het seizoen slecht begonnen. De tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Champions League bleef in de uitwedstrijd tegen Villarreal steken op een gelijkspel (2-2).

Santi Cazorla was de grote plaagggeest voor Real. Hij opende de score voor Villarreal en zorgde ook voor 2-2. Karim Benzema en Raphaël Varane hielpen de laatste winnaar van de Wereldbeker en Champions League in de eerste helft nog aan een voorsprong (2-1).

Real Madrid blijft vierde op de ranglijst, met zeven punten minder dan koploper FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.