Terug

Volg Vandaag Inside

'RB Leipzig brengt officieel bod uit op Geertruida'

'RB Leipzig brengt officieel bod uit op Geertruida'

29 juni 2023, 11:33

RB Leipzig heeft zich donderdag officieel gemeld voor Lutsharel Geertruida, zo meldt Fabrizio Romano. De Duitsers hebben zelfs al een bod neergelegd bij Feyenoord.

Geertruida heeft in het afgelopen kampioensjaar van Feyenoord dusdanig indruk gemaakt, dat Leipzig de verdediger graag wil toevoegen aan de selectie. Ook had de 22-jarige verdediger afgelopen interlandperiode een basisplaats bij Oranje.

Over de hoogte van het bod is niets bekend, duidelijk is wel dat Geertruida Feyenoord miljoenen op moet gaan leveren. Leipzig wil eerst de komst van Fábio Carvalho afronden, hij komt op huurbasis over van Liverpool. Ook FC Barcelona heeft naar verluidt interesse in de jonge verdediger van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.