Terug

Volg Vandaag Inside

Rangers-fans melden zich bij Johan Cruijff Arena voorafgaand aan duel tegen PSV

Rangers-fans melden zich bij Johan Cruijff Arena voorafgaand aan duel tegen PSV

24 aug 2022, 12:09

Supporters van Rangers FC zijn woensdagmiddag naar de fanshop van Ajax afgereisd om het nieuwe shirt van de Amsterdammers te scoren, zo meldt Ajax Life. Volgens het medium werd het tricot met oud-publiekslieveling Bassey op de rug veel gekocht door de schotten.

De Nigeriaanse international werd deze zomer voor 23 miljoen euro overgenomen van de Schotse club, dit bedrag kan nog oplopen tot 26.5 miljoen euro. De linksbenige Bassey verruilde twee jaar geleden de jeugdopleiding van Leicester City voor Rangers.

Afgelopen zondag startte Bassey voor het eerst in de basis tegen Sparta Rotterdam (0-1). De verdediger was de eerste twee eredivisiewedstrijden geschorst vanwege een rode kaart in het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Rangers speelt vanavond om 21.00 tegen PSV voor een Champions League-ticket. Het duel in Glasgow eindigde in 2-2 en dus zijn er gelijke kansen voor beide ploegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.