Terug

Volg Vandaag Inside

Rangers bindt Gerrard tot zomer 2024

Rangers bindt Gerrard tot zomer 2024

13 dec 2019, 13:08

Manager Steven Gerrard heeft zijn contract bij Rangers FC verlengd tot de zomer van 2024. De oude verbintenis van de 39-jarige Gerrard liep tot medio 2022.

De Engelse voetbaltrainer had woensdag al te kennen gegeven op het punt te staan een nieuw contract te tekenen. Donderdag plaatste hij zich met zijn club voor de volgende ronde van de Europa League.

De Rangers zijn 54-voudig Schots kampioen. De laatste landstitel dateert uit 2011. De club, toen nog Glasgow Rangers genaamd, werd in 2012 teruggezet naar het vierde niveau vanwege een faillissement.

Gerrard kwam als speler uit voor Liverpool en LA Galaxy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.