Terug

Volg Vandaag Inside

Ralf Seuntjens maakt na ruim een jaar afwezigheid rentree in Japan

Ralf Seuntjens maakt na ruim een jaar afwezigheid rentree in Japan

17 juni 2023, 14:30

Ralf Seuntjens heeft voor het eerst weer in een wedstrijd meegespeeld sinds bij hem vorig jaar lymfeklierkanker werd geconstateerd. De 34-jarige aanvaller van de Japanse club FC Imabari kreeg een invalbeurt in de competitiewedstrijd tegen Tegevejaro Miyazaki. Vijf minuten voor tijd mocht Seuntjens het veld in.

Begin dit jaar werd Seuntjens genezen verklaard. De voormalig speler van onder meer NAC Breda en De Graafschap trainde daarna enige tijd mee bij Sparta Rotterdam. Hij kreeg hiervoor toestemming van coach Maurice Steijn, waarmee hij werkte bij NAC. Daarna keerde hij terug naar Japan, waar hij vlak voordat hij ziek werd een contract had getekend bij FC Imabari.

De wedstrijd eindigde zaterdag in 1-1. Sparta Rotterdam feliciteerde Seuntjens met een foto van zijn shirt op social media met zijn rentree.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.