Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Malen tegen LASK Linz

PSV zonder Malen tegen LASK Linz

24 okt 2019, 21:44

Donyell Malen doet donderdag niet mee in de thuiswedstrijd van PSV tegen LASK Linz in de Europa League. De topscorer van de eredivisie ontbreekt in de selectie van trainer Mark van Bommel. De reden van de afwezigheid is nog niet bekendgemaakt.

Cody Gakpo heeft door het ontbreken van Malen een basisplaats. De Portugees Bruma moet opnieuw met een reserverol genoegen nemen.

Ook Jorrit Hendrix zit bij de selectie. De middenvelder was zaterdag tegen FC Utrecht (3-0-verlies) nog basisspeler en kreeg rood. Érick Gutiérrez neemt zijn plek over. Centraal in de verdediging krijgt Daniel Schwaab de voorkeur boven Timo Baumgartl.

Winst

PSV won de eerste twee groepswedstrijden in de Europa League en zet donderdag bij winst een grote stap naar de volgende ronde.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Sadilek; Rosario, Ihattaren en Gutiérrez; Doan, Bergwijn en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.