Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zet achterstand om in 1-3 winst tegen Vitesse

PSV zet achterstand om in 1-3 winst tegen Vitesse

19 aug 2023, 20:54

PSV heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen in de Eredivisie gewonnen. De Eindhovenaren maakten in de uitwedstrijd tegen Vitesse na rust een achterstand ongedaan: 1-3. Met 6 punten gaat PSV, dat vorige weekeinde FC Utrecht met 2-0 versloeg, voorlopig aan de leiding.

PSV speelde een zwakke eerste helft en zag Vitesse-aanvoerder Marco van Ginkel in de 19e minuut de score openen: 1-0. Trainer Peter Bosz van PSV greep in door in de rust drie keer te wisselen. Eén van de invallers, Ismael Saibari, maakte in de 48e minuut al gelijk. De Belgische aanvaller Yorbe Vertessen zette PSV na ruim een uur spelen op voorsprong: 1-2. Luuk de Jong bepaalde de eindstand, door een strafschop te benutten.

Een tegenvaller voor PSV was het geblesseerd uitvallen van linksback Patrick van Aanholt. De Eindhovenaren spelen dinsdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.