Terug

Volg Vandaag Inside

PSV verrast fan die shirt met Tadić-bedrukking van vrienden kreeg

13 okt 2022, 18:40

PSV-fan Wybe werd onlangs door zijn vrienden verrast met een PSV-shirt. De voetbalsupporter was dolblij met het cadeau, maar deed een onaangename ontdekking toen hij het shirt omdraaide. 

Zijn vrienden hadden namelijk 'Tadic’ op de achterkant van het shirt laten drukken, de naam van de aanvoerder van grote rivaal Ajax. ""Bij ons in de vriendengroep zijn er vijf voor Ajax en alleen ik ben voor PSV, dus ik had nooit verwacht van hen een PSV shirt te krijgen. Toen ik zag dat Tadic erop stond, heb ik mezelf in moeten houden om hem niet in de kachel te gooien", zegt Wybe tegen Omroep Brabant. "Ik heb echt een ongelofelijke hekel aan hem."

PSV zag de video en voelde mee met de jongen. De club besloot de supporter dan ook de verrassen met een wedstrijdshirt, met niet de naam van Tadic maar die van zijn favoriete PSV-speler op de rug: Cody Gakpo. 

De video is ingestuurd door Wybe Weening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.