Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-verdediger Baumgartl definitief terug naar Duitsland

PSV-verdediger Baumgartl definitief terug naar Duitsland

26 juli 2023, 18:12

PSV-verdediger Timo Baumgartl keert definitief terug naar Duitsland. De 27-jarige Duitser vervolgt zijn carrière bij Schalke 04 in de tweede Bundesliga. Hij speelde de laatste twee seizoenen op huurbasis voor Union Berlin.

Baumgartl stapte in 2019 over van VfB Stuttgart naar PSV, waar hij een contract voor vijf jaar tekende. Hij kwam tot 36 officiële wedstrijden voor PSV. In mei vorig jaar werd er een tumor verwijderd bij de verdediger, waardoor hij enige tijd niet in actie kon komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.